Nieuwe distributeur in Polen

BE-Combi International heeft per 1 maart 2020 een nieuwe distributeur aangesteld in Polen: Grupa Germaz.

Grupa Germaz heeft meerdere vestigingen in Polen en is een grote dealer voor Ford Bedrijfswagens en personenwagens en Suzuki- en Mitsubishi-personenwagens. Naast de dealerbedrijven heeft Grupa Germaz nog een bijzondere specialiteit: de ombouw van gepantserde voertuigen. In samenwerking met een aantal merken, zoals Mercedes-Benz, levert Grupa Germaz verschillende voertuigen aan de Poolse overheid en bankinstellingen voor waardetransport.

BE-Combi 3500PLUS Systeem

Omdat de ombouw naar een gepantserd voertuig een forse gewichtstoename betekent en daarom het laadvermogen minimaal is, is men op zoek gegaan naar een oplossing. Het BE-Combi 3500PLUS Systeem bood exact de functionaliteit waar men naar zocht. Omdat Grupa Germaz een grote variatie van opbouwen voor lichte bedrijfswagens biedt, zoals kraan-kipper combinaties, afsleepvoertuigen en reinigingsvoertuigen, ziet zij grote mogelijkheden voor de BE-Combinatie in Polen. Kijk voor meer informatie over Germaz op www.produkcja.germaz.pl.

Dom Samochodowy Germaz Sp. z o.o., zoals de officiƫle naam luidt, is gevestigd in Wroclaw (hoofdvestiging) en sinds de oprichting nog steeds een familiebedrijf met een uitstekende reputatie bij overheidsinstellingen. In totaal zijn bij Grupa Germaz ongeveer 200 mensen werkzaam.


Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Onze oplossingen 3500PLUS Systeem

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube