nieuws

BE-Combi officieel Mercedes-Benz VANpartner

Met trots delen wij mede dat BE-Combi officieel erkend is als Mercedes-Benz VANpartner. BE-Combi voldoet hiermee aan de eisen op het gebied van kwaliteit, techniek, technologie en after-sales service die Mercedes-Benz Vans stelt aan carrosseriebouwers op het gebied van individuele voertuig conversies.

MAN TGE Demovoertuigen op weg naar Oostenrijk

Deze zomer heeft BE-Combi International de eerste contacten gelegd met MAN Truck & Bus Vertrieb in Oostenrijk. De lokale organisatie was zeer enthousiast over het BE-Combi concept dat zij hadden gezien op het Internationale Sales Event van MAN in Valencia Spanje.

Völcker + Peters GmbH heeft hun eerste BE-Combi 3500PLUS Combinatie opgebouwd

Onze Duitse distributeur Völcker + Peters GmbH heeft hun eerste BE-Combi 3500PLUS Combinatie opgebouwd. Deze combinatie zal dienen als demovoertuig om de grote groep potentiële klanten in Duitsland kennis te laten maken met het 3500PLUS Systeem.

BE-Combi in RTL Transportwereld!

BE-Combi speelde op 25 september een hoofdrol in RTL Transportwereld. In een item over BE-Combi kwamen verschillende onderwerpen aan bod. Uitzending gemist? Bekijk het item hier terug.

BE-Combi Systems op IAA Transportation in Hannover

De mogelijkheden van ons 3500PLUS Systeem en het nieuwe IBS-remsysteem. Deze innovaties laat BE-Combi van 20-25 september zien op de IAA Transportation in Hannover. Bezoekers kunnen bij onze stand kennismaken met onze innovatieve oplossingen die het laadvermogen en de laadcapaciteit van lichte bedrijfswagens vergroten.

Eerste BE-Combinatie gebouwd met Völcker & Peters GmbH

Enige tijd geleden heeft BE-Combi International de Distributor Overeenkomst met Völcker & Peters in Leer Duitsland ondertekend. Een ambitieuze nieuwe dealer die er geen gras over laat groeien. Ondanks lange levertijden hebben zij toch een nieuw voertuig weten te krijgen wat ingezet wordt als demovoertuig in Noord Duitsland.

BE-Combi vergroot de veiligheid met nieuw IBS-remsysteem

BE-Combi introduceert een nieuw remsysteem voor lichte bedrijfswagens met het 3500PLUS Systeem en BE-trekker-oplegger combinaties. Het Intelligent Braking System (IBS) vergroot het remvermogen, verkort de remweg en draagt daarmee bij aan de veiligheid onderweg.

Prowise kiest voor hoog laadvermogen van het BE-Combi 3500PLUS Systeem

Prowise, totaalleverancier van digitale leeroplossingen, heeft vier Volkswagen Crafters met het BE-Combi 3500PLUS Systeem in gebruik genomen.

Nieuwe distributeur in België

Alumac Construct in Doornik is door BE-Combi International als officieel distributeur aangesteld voor de Belgische markt.

Nieuwe distributeur in België voor BE-Combi

In de afgelopen periode heeft BE-Combi een nieuwe distributeurs aangesteld in België. Om op lokaal niveau invulling te geven aan de groeiende vraag is BE-Combi een samenwerking aangegaan met de firma LMJ Construct uit Turnhout, België.

Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Onze oplossingen 3500PLUS Systeem

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube