BE-Combi specialist in laadcapaciteit

BE-Combi is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vergroten van laadvermogen en laadcapaciteit van lichte bedrijfswagens voor het BE-rijbewijs. Met producten als de BE-Combi 3500PLUS Systemen neemt BE-Combi in de markt van voertuigaanpassingen voor lichte bedrijfswagens een vooraanstaande positie in. BE-Combi is centraal in Nederland gevestigd in het Gelderse Vuren, pal naast de A15.

Merkonafhankelijk

BE-Combi is merkonafhankelijk. Verkoop van de systemen en chassis vindt plaats via merkendealers, carrosseriebouwers en rechtstreeks aan de eindgebruikers. De producten van BE-Combi vormen een mooie aanvulling op het productenportfolio van de merken. Daar waar meer laadvermogen nodig is, biedt het PLUS Systeem van BE-Combi uitkomst. 

Innovatief transportmiddel

De producten zijn geheel in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd tot een volwaardig en degelijk eindproduct. De producten zijn innovatief hebben een hoge kwaliteit en zijn veilig.

Onze missie

 “BE-Combi levert innovatieve transportoplossingen voor het distributie segment die de capaciteit en het laadvermogen verhogen voor het BE-rijbewijs”

Elke dag staan de medewerkers van BE-Combi klaar voor u als klant om invulling te geven aan deze missie waarbij klanttevredenheid centraal staat.


Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Onze oplossingen 3500PLUS Systeem

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube