Nieuwe distributeur voor Baltische Staten en Finland

BE-Combi International heeft een nieuwe Distributor aangesteld voor de Baltische staten (Estland, Letland, Litouwen) en Finland. Tarfurgo OÜ, vertegenwoordigt door haar CEO Marek Lauk, en algemeen directeur Niek Slotboom van BE-Combi hebben daarvoor de overeenkomsten getekend. De overeenkomst geldt sinds 1 maart.

Tarfurgo is een moderne carrosseriebouwer gevestigd in Tartu, Estland en is gespecialiseerd in de opbouw van geconditioneerde laadbakken. Bij het bedrijf zijn ongeveer 45 mensen werkzaam en gemiddeld worden er per jaar zo’n 500 verschillende carrosserieën afgeleverd. Slechts een klein deel daarvan blijft in Estland. Zo’n 65% van de productie wordt geëxporteerd naar het buitenland, voornamelijk naar de Scandinavische landen, de andere Baltische staten en Polen. Tarfurgo heeft een sterk netwerk van onafhankelijke verkopers die gevestigd zijn in deze landen.

Eén plus één is twee

Tarfurgo was op zoek naar uitbreiding van haar productportfolio en kwam in contact met BE-Combi. BE-Combi wil op haar beurt de activiteiten buiten Nederland uitbreiden en is daarvoor op zoek naar professionele partijen met een goede naam en een sterk imago die het BE-Combi concept adopteren en vervolgens beschikbaar maken op andere markten. Tarfurgo voldoet in ruime mate aan deze criteria, wat uiteindelijk tot de overeenkomst heeft geleid.

Marek Lauk van Tarfurgo en Niek Slotboom hebben de overeenkomst getekend. Ook Heikki Sarvela, de agent voor Tarfurgo in Finland, was aanwezig. Het bedrijfspand van Tarfurgo in Tartu, Estland heeft een ultramoderne productiefaciliteit waar ook in eigen beheer de panelen voor de opbouw worden gefabriceerd.


Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Onze oplossingen 3500PLUS Systeem

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube