Nieuwe distributeur in België

Alumac Construct in Doornik is door BE-Combi International als officieel distributeur aangesteld voor de Belgische markt. Met deze aanstelling geeft BE-Combi verder invulling aan haar strategie om de Belgische markt met professionele partners in te vullen.

Alumac Doornik, een goede reputatie:
Alumac is een bekende naam in de Belgische markt en kent een uitstekende reputatie op het gebied van opbouw van Hiab hydraulische kranen, Multilift container afzetsystemen en verschillende carrosserieën voor zware vrachtwagens. Ook voor het segment van lichte bedrijfswagens is het aanbod met producten zoals cityBOX, Aluvan, JPM kippers en Dhollandia laadkleppen prima voor elkaar.

Partijen versterken elkaar:
Door de toenemende vraag naar méér laadvermogen en laadvolume past het BE-Combi concept naadloos aan bij de bestaande activiteiten van Alumac in Doornik en versterken de partijen elkaar met hun aanbod voor de Belgische markt.

Ook vertegenwoordiging in Belgisch Wallonië:
Tot voor kort had BE-Combi geen of nauwelijks vertegenwoordiging van haar producten in het Franstalige deel van België. Het werkgebied Alumac Doornik beslaat ook dit deel van België zodat hiermee in het grootste deel van het land BE-Combi producten zijn vertegenwoordigd.

Voortvarende start:
Alumac onderhoudt goede contacten met tal van bedrijfswagendealers en om het BE-Combi concept professioneel te introduceren, zijn inmiddels twee systemen besteld die gezamenlijk met de dealers worden opgebouwd en zullen worden ingezet als demonstratie voertuigen.


Terug naar het nieuwsoverzicht
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Onze oplossingen 3500PLUS Systeem

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube