Over Hokofarm Group B.V. Hokofarm Group B.V., een Nederlandse dochteronderneming van het Deense SAC-bedrijf, heeft twee nieuwe BE 3500PLUS Combinaties in ontvangst genomen op basis van de VW Crafter
Omschrijving Met het huidige aanbod van producten voor de agrarische industrie was Hokofarm op zoek naar een distributieoplossing waarbij de boer het assortiment aan producten kan bekijken in combinatie met voldoende productopslag voor directe levering van het product.
Een standaard lichte bedrijfswagen was niet de oplossing voor hen; onvoldoende capaciteit en een groot tekort aan laadvermogen. Zo kwam Hokofarm terecht bij BE-Combi Systems en haar oplossing. In samenwerking met de lokale Volkswagendealer en carrosseriebouwer heeft BE-Combi het voertuig gespecificeerd met een speciale opbouw, wat resulteerde in een voertuig dat perfect aansluit bij de eisen van Hokofarm.
De BE-Combi 3500PLUS oplossing De laadbak is uitgerust met een laadklep van 1.000 kg voor het eenvoudig laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Aan de voorzijde van de laadbak is een deur met uitschuifbare trap geconstrueerd als een gemakkelijke ingang voor de klant om het productassortiment te bekijken.
De eerste twee voertuigen zijn al succesvol in bedrijf, een derde combinatie is in bestelling en wordt in november van dit jaar geleverd.
Adres

Azewijnseweg 12
4214 KC Vuren
Nederland

Onze oplossingen 3500PLUS Systeem

Volg ons
LinkedInLinkedIn YoutubeYoutube